Kunstleenotheek

Kunstenaars uit de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg mogen hun werken kosteloos en permanent exposeren in de Kunstleenotheek.

U bent hier: Home
Kunstleenotheek

Begin december 2007 openen de Kunstleenotheek en de Lees- en Filmkring hun deuren in Asten. Dit brede, culturele initiatief wil een podium bieden aan regionale artiesten op het gebied van kunst, literatuur en film.

De kunstleenotheek beheert en verkoopt uit eerste hand familiecollecties van kunst, cultuur en antiek. Kunstenaars uit de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg mogen hun werken kosteloos en permanent exposeren in de Kunstleenotheek. Er is daarbij ruimte voor een grote verscheidenheid aan kunst, zoals aqua- en olieschilderingen, sculpturen, keramiek en brons. Ook wordt een uitgebreide collectie uurwerken en curiosa tentoongesteld.

Belangstellenden kunnen de kunstwerken lenen of kopen. Ook is het regelmatig mogelijk om eigen werk gratis te laten taxeren door een erkend taxateur en deze werken bij de Kunstleenotheek in te wisselen. 

Op deze website vindt u alvast achtergrondinformatie over de Kunstleenotheek.

Blik op de kunstleenotheek

 

 

Lees meer...
 
Openingstijden / Uitbreiding programma

Na 10/11 februari is de Kunsteleenotheek met haar onder de naam KUNST EN INBRENG aangevulde activiteiten voortaan elke dag geopend (van maandag tot en met zaterdag).

Vanaf dat moment worden onze oorspronkelijke uitleenactiviteiten aangevuld met een verkoopprogramma van een bijzondere collectie devotie artikelen en een ruime opstelling van kunst en antiek.

 

Kunstenaars

FrancoisHollaardt.jpg 

Francois Hollaardt
_______________
 leovanhoek.jpg

Leo van Hoek
_______________
 matheukonings.jpg

Mathieu Konings

_______________
 Richardberkers.jpg

Richard Berkers
_______________
 Treesstevens.jpg

Trees Stevens-Deelen
_______________
 martievdberg.jpg

 Martie v.d. Berg
_______________ 

 johndegroot.jpg

John de Groot
________________ 

Wie is er online?