Kunstleenotheek

Kunstenaars uit de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg mogen hun werken kosteloos en permanent exposeren in de Kunstleenotheek.

U bent hier: Home arrow Kunstleenotheek
Kunstleenotheek E-mail

In onze eigen regio De Peel bevinden zich veel kunstenaars. Hun werken zijn vaak prachtig om te zien. Mooie creaties met een eigen identiteit. Vernieuwend of juist traditioneel. Maar altijd gemaakt vanuit een passie voor kunst.

Helaas blijven veel van deze werken onbekend. In onze ogen is er te weinig waardering voor de unieke kunstcreaties die in onze eigen regio worden vervaardigd. Er zijn weinig mogelijkheden voor kunstenaars om te exposeren en een brede samenwerking ontbreekt. Daarin wil de Kunstleenotheek verandering brengen.

web4.jpg

Wij willen kunstenaars helpen hun werken aan een breed publiek te tonen. Op onze unieke locatie (de voormalige H. Jozefkerk in Asten) kunnen kunstenaars hun eigen werken gratis exposeren. Daarbij zijn wij op zoek naar alle vormen van kunst, zoals aqua- en olieschilderingen, sculpturen en keramische kunstwerken. Op deze manier willen wij kunstenaars een podium bieden. Zodat zij eindelijk de aandacht krijgen, die ze verdienen. 

Kunsttotaalplan voor bedrijven Kunst heeft ook in het bedrijfsleven een eigen plek gekregen. Kunstwerken zorgen voor de aankleding van de werkomgeving en onderstreept het imago van het bedrijf. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij u dan ook graag met de keuze van de kunstwerken in uw organisatie.

 

web1.jpgSamen met u gaan wij op zoek naar kunstwerken, die passen bij het gewenste bedrijfsimago. Of u uw bedrijf nu als innovatief, jeugdig, betrouwbaar of degelijk wilt presenteren, in onze uitgebreide collectie is altijd een passend kunstwerk te vinden.

Beleef de Kunstleenotheek Wij willen graag iedereen van kunst laten genieten. Tijdens onze openingstijden bent u dan ook van harte welkom in de Kunstleenotheek. U kunt dan onze prachtige collectie kunstwerken bekijken. Ook is het mogelijk om werken te lenen of te kopen. Daarnaast organiseren wij regelmatig kunstactiviteiten, zoals workshops en speciale exposities.

Talent Mooie schilderijen of beeldhouwwerken maken is niet gemakkelijk. Dat vraagt om talent. Wij willen kinderen en jongeren dan ook graag de kans geven om hun talenten verder te ontwikkelen. Meer over deze activiteiten vindt u binnenkort op deze website.
 

Kunstenaars

FrancoisHollaardt.jpg 

Francois Hollaardt
_______________
 leovanhoek.jpg

Leo van Hoek
_______________
 matheukonings.jpg

Mathieu Konings

_______________
 Richardberkers.jpg

Richard Berkers
_______________
 Treesstevens.jpg

Trees Stevens-Deelen
_______________
 martievdberg.jpg

 Martie v.d. Berg
_______________ 

 johndegroot.jpg

John de Groot
________________ 

Wie is er online?